Våga Färga

måndag, 3 november, 2014 av Camilla Thulin

Har spenderat dagen i damm och sopor. Under tiden färgades en fin Holtblad kofta i ljust lila, varför kan man undra…Tyvärr har den vackra puffärmade koftan fått fläckar på framstycket, som ej vill ge sig, säkert rövin. Vad göra, jo, gå till Wirströms och köpa lite färg som biter på 100% ull, kasta koftan kommer ej på tal, välgörenhets butiker är för fina för en lyxkofta med mycket liten fläck och lyxkomissionsbutikerna tar ej plagg med fläckar om det inte är något av superieur klass. Nåväl min kofta fick vila i ett svart bad,
undertiden jag rev runt i källarfärrådet. Efter diverse sköljningar och tvätt, antog koftan en militärgrön nyans. Jag är nöjd, kommer att använda den. Detta är en form av återvinning, som jag tycker ALLA borde göra. Plötsligt har man ett plagg som funkar, antagit en ny skepnad och tar inta bara plats.

image

image
image

image

Kommentera