Bra fotkrämer

lördag, 1 november, 2014 av Karina Ericsson Wärn

Nämen fy så grått och blött Stockholmsväder. Makens Parisrapporter innehåller plus femtongrader och sol. Surk. Här är det ju plastburka som gäller, det vill säga regnponcho. Hade hoppats på en krispig och klar dag, så att en andlig promenad till Skogskyrkogården hade känts som en given sak. Men nu vete katten. Vill gärna tända ett ljus för pappa, fast det gör jag å andra sidan så fort jag besöker Guds hus någonstans. Utan att vara troende skall tilläggas. Jag är inte ens med i kyrkan, det såg mina föräldrar till. Och så har det förblivit. Tänder väl en hel brasa här hemma i öppna spisen istället. Och så skall också ägna mig åt att sortera bland badrummets krämer. Ni vet väl att alla sminkburkar och hudvårdsgrejer är försedda med en liten symbol som talar om hur länge produkten är okej. Precis som färskvarorna i kylen så har hudvårdspreparaten ett bäst-före-datum. Jag brukar låta ”gamla” ansiktskrämer, och sådana jag misstänker att jag inte tål, hamna på nattduksbordet som fotpreparat enligt devisen att ”inget skall gå till spillo”. För tillfället har jag väldigt många fotkrämer, så att säga…

IMG_9371.JPG

Kommentera