NK Dam

fredag, 31 oktober, 2014 av Camilla Thulin

Igår gick inga bilder igenom, så de får komma idag istället. Gårdagens besök på NK Dam var alldeles lysande. Att få träffa våra kollegor som säljer och kunder som handlar våra plagg. Vid sådana tillfällen är det bara att spetsa öronen och ta emot ris och ros. Båda åsikterna är lika viktiga, för att kunna utveckla kollektionen. Sköna fru Uddstrand med en blåblom Pippi klänning tittade förbi, likaså vovven Oliver, 11 år. NK är föredömligt, eftersom hundar är välkomna. Åhléns har hundförbud, därför har jag slutat handla där och rekommenderar inte mina kunder att handla där. Gamla Ålle blir av med både kronor och ören där. Jag är så larvig att jag bojkottar komersiella inrättningar som avvisar hundar, förutom matbutiket och Systembolag – där kan jag förstå djur förbud.

image
image
image
image
image
image

Kommentera