Jacobssons

torsdag, 30 oktober, 2014 av Camilla Thulin

Kvällen ägnade vi åt Charlotte Jacobsson och hennes fantastiska crew. Jacobssons är en av våra fantastiska kunder, butiken ligger på Kungsgatan i Stockholm.
Charlotte är från en äkta textil familj, hennes föräldrar startade Jacobssons dambutik och farbror Kurt Jacobsson var damskräddar/tillskärar mästaren på NKs Damskrädderi. Man kan nog säga att NKs Franska Damskrädderi var hr Kurt, som dessvärre avtackades 1966, om detta kan ni läsa i min första bok ”Stil”. Att få besök av Charlotte och hennes kollegor är kungligt för mig, vi har sååå mycket att prata om tillsamans med en bandspelare.

image

Sofia och fantastiska Charlotte Jacobsson.

image

Musse vill alltid vara med.

image
image

image

Lite smått och gott med lite rosé.

image

Kommentera