Smuggelhund på häktet

måndag, 27 oktober, 2014 av Karina Ericsson Wärn

Idag smugglade jag med mig Kim på jobbet. Det gick bra eftersom jag åkte med chauffören Nisse och rekvisitören Lisa ut till Häktet som är teaterns rekvisitaförråd. Ett ställe fullproppat med allt från gamla handfat, någon duschkabin, till halva kroppar och skräckinjagande drakar. Och däremellan möbler, möbler, möbler och åter möbler. Jag plockade saker till Elsa Schiaparellis rum i utställningen ASYLUM, samt passade på att notera lite annat som kan komma till användning. Kim trivdes bland alla prylar. Sedan blev det lastbil tillbaka till Stadsteatern Kulturhuset. Tog en promenad hem med Kim, eftersom hunder ej får vara på ”huset”.

 

IMG_9295.JPG

IMG_9294.JPG

IMG_9303.JPG

IMG_9308.JPG

IMG_9310.JPG

IMG_9316.JPG

IMG_9333.JPG

IMG_9302.JPG

Kommentera