Cancerfondens Gala

måndag, 27 oktober, 2014 av Camilla Thulin

Vi får bevittna en fantastisk show på Cirkus, med fantastiska historier från det rintiga livet. Fina artister isynnerhet den vackra Molly Sandén, som går från klarhet till klarhet  Vi träffade många trevliga vänner, som var där i samma syfte. Nyheten för i år är att bli månadsgivare, 100 kronor i månaden. Imorgon blir jag månadsgivare, med glädje. Fonden har samlat in c:a 90 millar med månadsgivarna, ett fantastiskt resultat!

image

image

image

image

image

image

Farbror Gert med hustru Tanja.

image
Camilla Wagner med flott väninna i Thulin klänningar.

image

Flotta Pamela Andersson berättar om sin hjärntumör, hon är en hjältinna och förebild.

image

image
Tjusiga Elisabeth Massi Fritz med lika flott väninna i klassiska Thulin klänningar, Madrid lång och Fiori.

Kommentera