SVT och Musse

torsdag, 23 oktober, 2014 av Camilla Thulin

Mitt sista uppdrag för dagen var att speaka in två meningar till UR/SVT:s program ”Kvalitet”, som går på SVT1 på onsdagar kl.22.00. Jag tyckte det var perfekt att ta med Musse, åka T-banan till Karlaplan, spela in mina meningar och sedan promenera hem till Slöddermalm. Min fina producent Micke Hellkvist fixade detta. Tänkte att efter 17.00, så har ju de flesta gått hem, och allergichocken Musse skulle ge 500 medarbetare inte vara så farlig. Värre är ju jag, som hänger på SVT titt som tätt, är full av rester från hundens päls och hud. Hur som helst blev det mycket komplicerat.
Vi var välkomna på baksidan av SVT, bakgrinden vid flotta Finska Ambassaden. Att gå in genom UR:s huvudingång kommer inte på frågan. Det verkar som om hunden kanske har Ebola eller är spetälsk!!! En plats är mycket fint och omsorgfullt ordnad till Musse, utanför ljudstudion, på bron där alla sopcontainers står vilka är fyllda av stolar, sängar och sladdar! Så Musse fick sitta ute och vänta, kl var 17.30. Trodde han skulle börja yla, men tackolov blev han bara sur, vilket jag verkligen förstår, han är ej van att bli bunden utanför butiker och krogar. Jag har aldrig bundit någon av mina 6 doggar utanför. Är livrädd för hundtjuvar och sådana finns det, skulle själv kunna bli en! Gjorde mitt jobb på 10 minuter, givetvis, för att Kristina, ljudteknik Damen är så bra och Micke mycket förberedd. Jag undrar hur man gör med synskadade kamrater, som har ledarhund, eller en säkerhetsvakt med hund. Är dessa hundar avallgeriserade? Jag vill också ha en sådan produkt till Musse. Har största respekt för alla allergiker, respekterar hundförbud – alltid, men ibland går det lite för långt.
image

image

image

image

image

image

Kommentera