Ruter Dam

torsdag, 23 oktober, 2014 av Camilla Thulin

Igår var det stor Ruter Dam afton på Berns, med mycket god asiatisk mat och trevliga viner, men framförallt merparten av landets vassaste affärskvinnor. Flotta Gunilla Arhén i vår paljettklänning Luna – Ruter Dam själv och styrelseordförande Gunnel Duveblad gör att fantastiskt arbete. Dominika i en Annie och jag i en omgjord Asia/paljett – ärmarna rök och kjolen har maxlängts, var där och frotterade oss med gamla ministrar, som Gunilla Karlsson, underbara Maudan, Anna Karin Hatt och Maria Larsson. Även fina Ann Carlsson, vd Apoteket i vår klänninga Norskan, Karin Svenske, HR Claes Ohlsson i Annie, blomm.

image

image

Gunilla och Dominika

image

image

Center damerna

image

image

Ann Carlsson och Karin Svenske

image

Två Granntanter, på riktigt.

image

Dominika, Gunilla och Maria

Kommentera