Parisloppis

söndag, 19 oktober, 2014 av Karina Ericsson Wärn

En Parishelg utan loppis är ingen äkta Parishelg. Tillsammans med våra Parisresenärer tog vi imorse buss 58 från Senaten till Porte des Vanves. Djärvt, med tanke på hur första bussresan avlöpte, (se tidigare inlägg). Men allt gick bra denna gång! Vi höll klaffen. Hehe. Närå. Vi åkte helt enkelt med en chaffis som tyckte det var helt okej med muntert prat. Faktum är att Paris busschaufförer till 99.9% är väldans trevliga. Stannar och väntar in en när man kommer springandes, samt släpper av en mellan hållplatser om det är ett måste. Efter loppisen sade vi a bientôt (ja, slängen över a:et saknas, telefonens fel) till varandra. För nu var läsaräventyret slut för denna gång!

IMG_9203.JPG

IMG_9209-0.JPG

IMG_9207-0.JPG

IMG_9213-0.JPG

Kommentera