Sista Natten med Gänget

lördag, 18 oktober, 2014 av Camilla Thulin

Granntantsresans sista middag för denna gång avnjuts på en liten trevlig enkel couscous restaurang i 5:e. Efter dagens mastodontlunch var vi nog inte så hungriga på den goda middagen. Men jag lyckades ändå trycka i mig en stor portion med två korvar, kyckling en köttbulle och couscous. På resande fot är inte matrestriktionerna lika hårda som hemma. Det känns tråkigt att vår resa snart är slut, jag tror att vi skulle kunna hänga runt tillsammans en vecka till, fördjupa samtal och kontakter. Men jag tror att många av oss kommer att ses igen, för vi hann i nte riktigt prata till punkt och höra om de där riktigt intressanta sakerna på djupet. Morgondagens aktivitet är loppisen runt Porte de Vanves, en underbar marknad med allt från highclass till gediget skräp.
image
image
image

Kommentera