Högljudd klass

fredag, 17 oktober, 2014 av Karina Ericsson Wärn

Haha. Vilket roligt gäng Parisresenärer. Vi träffades som planerat på trappan till teater l’Odéon. Snitslade oss sedan fram genom 6e och till buss 84 som tog oss över till högra stranden. På bussen hände något väldigt kul. Alla våra Parisresenärer pratade glatt med varandra, som man gör när man träffar trevliga likasinnade. Det blev ett uppsluppet tjatter. Alldeles för högt tyckte busschauffören som gång efter annan ropade ut en vädjan till vårt gäng att dämpa sig. Vilket bara resulterade i rejäla skrattssalvor som respons. Mycket bra. Efter att vi tittat på Dries van Noten utställningen på Musée d’art Decoratif så lunchade vi på Svenska Klubben där Helena Brag berättade om klubbens rafflande historia. Bland annat pratade hon om Raoul Nordling som räddade Paris från Hitlers nyck: spräng hela Paris.

IMG_9126.JPG

IMG_9129.JPG

IMG_9131.JPG

IMG_9135.JPG

IMG_9139.JPG

IMG_9141.JPG

IMG_9142.JPG

IMG_9143.JPG

IMG_9130.JPG

Kommentera