Ostron och gubbröra

torsdag, 16 oktober, 2014 av Karina Ericsson Wärn

Oj vilken middag det blev igår med våra makar Johan Rabaeus och Lars O Ericsson. Först en litet glass vitt hemma hos oss. Och när Kim får höra att det skall komma besök, då gör han inget annat än vankar och väntar. Sedan blev det massor av skaldjur i olika former hos L’Atlas på Rue de Buci. Alla åt ostron, utom jag. Blev tyvärr allergisk mot detta utsökta skaldjur för ett antal år sedan (många) och sedan dess har jag varit tvungen att stryka det från menyn. För evigt verkar det som. Synd. För ostron är verkligen en delikatess. Idag skall det styras och ställas lite med än det ena än det andra…skall bland annat försöka hinna köpa strumpor.

IMG_9075-0.JPG

IMG_9081.JPG

IMG_9077.JPG

IMG_9087.JPG

 

IMG_9074-0.JPG

Kommentera