Läppenna – svar på Läsarfråga

onsdag, 15 oktober, 2014 av Camilla Thulin

Fick en trevlig fråga från Gunilla häromdagen, som hade läst min bok ”Gör om Mig”. Frågan handlar om vilken läppenna vi har använt som bas i boken, då den mer figurerat som läppstift med läppglans över. Den flotta snobbiga Stödan använder enkom Dior.  Jag tror att man kan använda allt från L’Oreal till dyrare märken. Färger måste man titta på själv. Personligen är jag inget jätte fan av den metoden. Jag gillar hellre läppglans med lite pigment i. Kan därför rekommendera Clinique. Deras färger är väldigt naturliga och ganska hållfasta. En tjock penna som heter Chubbystick och mitt nya absoluta favorit glans Vitamin C lip smoothie, töntigt namn, i färg 10, supersnyggt. Titta på dem innan du ger dig in i läppenne träsket. Men glöm inte att detta är ingen sanning, utan bara vad jag tycker, i och för sig så kan det vara värt att prova eftersom jag ägnar mycket tid åt smink, för det är ett sant nöje. Obs, får ingen spons av det rekommenderade märket, utan handlar på Arlanda.

image
image

Kommentera