Hemma i St-Germain

onsdag, 15 oktober, 2014 av Camilla Thulin

Karina har har bokat ett litet underbart hotell på rue Saint Sulpice, Hôtel Odéon Saint Germain. Ett smalt 1700-tals hus, med några få rum. För mig som är ute på resande fot hela tiden, vilket är kluvet. Det är underbart att vara på tur, samtidigt, som man saknar hemmet, kollegorna och ateljén. Då kan man tyvärr inte bo för billigt och uselt, för då går man söndet. Dessvärre är det dyrt att ligga på topp…Johan erbjuder mig ibland att bli hemmafru när jag klagar på att jag aldrig är hemma. Och vad vet man, kanske jag antar erbjudandet att bli försörjd, ibland är det mycket lockande! Tyvärr blir det få bilder, vet inte om det är WordPress fel eller Samsungs fel. Detta händer bara utomlands, inte i gamla Svedala!
image
På tåget från CdG, RER var på ombyggnad, så det fick bli ratp istället.

image

Kommentera