Rosa Bandets Lunchpromenad

onsdag, 8 oktober, 2014 av Camilla Thulin

Att hänga med Cancerfonden är highclass på riktigt. Bildade och kultiverade kamrater. Det låter snobbigt, not, för är du bildad och kultiverad är du inte rädd, då kan du umgås med alla, utan att vara fördömande = klassisk kultivering. Lunchpromenaden i city, som utgick från Kungsträdgården, vilken visade sig vara en succé. Tillsammans med flotta ordförande i Cancerfondens forskningsnämnd, professor Klas Kärre och Apotekets vd, bästa Ann Karlsson (medverkar i min bok ”Gör om Mig”) samlade vi ihop 350 sköna människor, till en promenad för livet. 30
minuters promenad i en lite rask vardagstakt, kan minska risken att få cancer med 30% enligt nuvarande rön. Har noterat från början att jag följer Cancerfondens råd, utan att ens tänkt på det. För mig är det helt naturligt att ej misshandla min hjärnas boning! Har jag nu fått detta unikum till kropp, med en någorlunda fungerande hjärna, så har jag en skyldighet att sköta den, när nu möjligheten finnes.
image

image

image
Professor Kärre
image

image

Kommentera