Mediedag

tisdag, 7 oktober, 2014 av Camilla Thulin

Idag har jag varit bizzi as a bee. Slapp mitt vattendränkta provisoriska kylskåp på balkongen, fick ett nytt installerat i morse. Hela dagen har jag ägnat åt SVT, UR och SR, trevligt med Public Service. På förmiddagen var journalisten Magnus och fotografen Douglas hemma hos oss, för att göra en intervju om Army of Lovers hit Crucified, från -91. Ett roligt samtal. Nästa anhalt, lite röst pålägg till programmet Kvalitet, som har premiär 15/10 i SVT 1 kl. 22.00. Efter voiceover inlägget, blev det en rask promenad genom SVT/SR:s slingrande gångar. Hade glädjen att medverka i P4 xtra och tala med den eminenta Lasse Bengtsson. En fantastisk nyhetsjournalist, som man saknat i rutan, men får njuta av i etern. Kan tänka mig att det är ganska skönt att slippa synas. Vi talde om textil, hållbarhet och överkonsumtion. Sverige ligger på 10:e plats i världen på usel överkonsumtion, tänk på hur många länder det finns…….

image

image

image

Min gamla Bostonterrier Åke, vilken dröm.

image

image

image

image

image

image

Kommentera