Rimowa – Vad händer?

måndag, 6 oktober, 2014 av Camilla Thulin

Jag reser enbart med Rimowa väskor sedan 25 år. När jag åkte med Army of Lovers hade jag två stora i metall, har dem kvar, men de är för tunga. Har slitit ut några srycken själv, hjulen strejkade helt likaså handtaget  – då var de 10 år och säkert gjort över 100 flygresor per väska och promenader till Centralen på kullerstensgator/Gamla Stan. När jag fick tillbaka min lilla Rimowa, 1,5 år,  på bandet ikväll, saknade den ett hjul…..en väska för 5000 kronor. Tackolov är det garanti på resväskan, så den får åka in på NK reseeffekter imorgon, innan turen till Linkan. Vill ju ha min väska, är väl tvungen att köpa en till, så att jag har en när den andra går sönder. Jag köper Rimowa för att det är kvalitet och reser med Turkish, för att de är det bästa flygbolaget i Europa. Men skit i det, jag är fortfarande hel och kom fint hem till ett kylskåp som helt lagt av! Tur att det är lite kyligt, allt står på balkongen och vi får ett nytt på tisdag morgon. Helt enkelt, jag har klassiska I-landsproblem, inget att bry sig om, enkom petitesser! Hehehehehe! Men är egentligen ganska sur, ska ju dra vidare till helgen och vidare i nästa vecka med lätt bagage.

image

image

image

En kyl/ frys med zykoproblem

Kommentera