I love it what is it

lördag, 4 oktober, 2014 av Karina Ericsson Wärn

Idag är det hejdundrande vernissage på utställningen I LOVE IT WHAT IS IT på Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm. Öppningen pågår från kl.11.00 till kl.17.00. Klockan 14.00 pratar utställningens curator tillika KONST/DESIGN-avdelningens chef Marianne Lindberg De Geer. Kom! Alla är välkomna. Det är gratis entré hela dagen lång och medverkar i utställningen gör: Klara Kristalova, Ulf Rollof, Meta Isæus-Berlin, Olov Tällström, Carin Ellberg, Truls Melin och Marianne Lindberg De Geer, ”alla representerar de konstnärskap som tog sitt avstamp i det för konstscenen mytomspunna 80-talet. En tid då normen för vad en skulptur skulle vara och se ut löstes upp”. Dags att borsta tänderna och tvätta håret, jag är på plats från klockan 12 ungefär. Mariannes högra hand i arbetet med den här utställningen, min kollega Maria Patomella, är nog redan på plats….

picasion.com_9963dcf521a790ded2aefd61a3a29948

Kommentera