Rosa Bandet och DN

onsdag, 1 oktober, 2014 av Camilla Thulin

Idag inleds den stora Rosa Bandet kampanjen. Det är fantastiskt att få deltaga i detta forum, som jobbar för att aktivt inspirera oss till att välja ett någorlunda bättre liv. Genom mat, rörelse och någon slags måttlighet, kan man mota Olle i grind. Är väl kanske inte den bästa själv på vissa punkter, men jag rör mig mycket, äter extremt bra och har aldrig rökt, dessvärre gillar jag solen, men mest efter kl 14 i Turkiet och en och annan flaska vitt slinker ner. Jag kan inte leva ett sektliv och det är det sists Cancerfonden förespråkar. Dagens event begavs på det plastiga World Trade Center på Kungsbron, som tyvärr representerar en ovanligt ful och plastig arkitekturera. Nåväl, det är petitesser i detta sammanhang. Seminariet för DN-Kortet innehavare var mer eller mindre fullsatt av härliga tanter i alla åldrar och en flott herre! Elisabeth Johansson, en av Cancerrfondens informatörer – sjukgymnast sedan 30 år – höll en fantastisk föreläsning, som gör att alla vågar fråga och det hon säger går in. Hon har en fantastiskt behagligt varm och trygg röst, jag är ett total fan!  Blev intervjuad av flotta Erik, DN på Stans redaktör, vars fästmö är ung doktor och cancerforskare, henne vill vi se och höra mer av!  Ett trevligt och bra arrangemang. Sedan var det bara att bege sig hem och packa ihop sig.

image

image

image

image

image

image

Kommentera