Mot Helenas Hundhotell

onsdag, 1 oktober, 2014 av Camilla Thulin

Musse ska äntligen få åka på en välförtjänt semester ute hos Helena och hennes underbara crew. Då får han vara ute i stora skogshägn och skutta bland likasinnade. Han har haft lite tråkigt den sista tiden, men mysigt. Själv ska jag ut och resa/jobba, turerna ska gå till Bodrum, Kairo och en rolig resa till Paris med er Granntantsläsare. Däremellan gör jag några mycket korta stopp hemma på ateljén. Mitt resande börjar i natt. Innan dess ska jag träffa en radiojournalist, Sagal ftån SR, som ska samköra ett radioprogram med UR/SVT:s ”Kvalitet” där jag är programledare, sedan vidare till ateljén för att skicka iväg prover till en stickfabrik i östeuropa, ha möte med kollegorna och runt 17.45 ska jag vara på Worldtrade Center tillsammans med Rosa Bandet/Cancerfonden och DN. Förresten glöm inte att köp ett Rosa Band! Sedan hem och packa, för att ta stenkrossen med Turkish till Istanbul, vidare till Bodrum, där jag landar 07.30 imorgon bitti. Har jag tur blir det en tur till bryggan, havet och badet.

image

image

image

image

Kommentera