In med en Miele

tisdag, 30 september, 2014 av Camilla Thulin

Är så jävla trött på urusla vitvaror. Är uppvuxen under en period då man hade en frys i 30 år. Idag kukar de ur efter 4 år  Vår kyl/frys, typ 4 år är helt jävla kass. Varumärket är Husqvarna/Electrolux – Hans Werthén (1919 – 2000), grundaren, hade vänt sig i graven. Dessa svenska varumärken är ju kända för kvalitet. Men nu är jag helt trött på att slänga min dyra special mat från en frys som stundtals håller 4+…..idag har jag kastat kantareller, en lammstek från ett lamm som en väninna fött upp, löjrom från en kompis, en massa sojabönor, älg och rådjur från vänner. Ett sånt slöseri på högsta nivå. Imorgon ska jag köpa mig ett Miele ställ/kyl o frys. Jag har inte råd att klaga, sitta i telefonköer, passa tider, måste ha något som funkar i 20 år, något som ALDRIG går sönder. Förvisso är det en dyr initialkostnad, men all mat man ska kasta, tid man sks vänta på montöter och allmän surhet. Då får det gärna kosta 10.000 till, har ju kastat mat för 10′ redan, vilket känns helt oacceptabelt.

image

Kommentera