Hudkris

tisdag, 30 september, 2014 av Karina Ericsson Wärn

De senaste dagarna har jag upplevt att min ansiktshud haft en slags kris. Den har stramat och kliat. Fick till och med några små blemmor i panna. Ja, den har inte uppträtt som den brukar helt enkelt. Och det har inte varit skönt. Så, vad göra? Jo, nagelfara de dagliga rutinerna. Att flyga så mycket som jag gör är inte bra för huden, och jag har absolut glömt att vattna mig inifrån genom att inte dricka under flygningen. Överhuvudtaget. Dumt. Kan lätt åtgärdas. Nästa fel är att jag när jag kom hem till Paris rengjort ansiktet med en produkt som jag vanligen inte använder. Den är nu slängd och nya Weledaprodukter är inhandlade. För att speeda upp återgången till normal hy (för mig alltså) så köpte jag en burk av Weledas kapslar med koncentrerad rosolja. Två sådana kapslar knäcker jag innan sänggående, och smörjer in oljan på ansikte och hals. När jag vaknar har huden börjat kännas som den ska. Det här är inte sponsrad reklam för Weleda. Tyvärr. Nu skall jag knalla iväg till krogen som vi granntanter och ni Parisbesökare skall äta hos kvällen den 18/10. Skall äta gott, och boka bord till oss.

IMG_8793-1.JPG

Kommentera