Bra Reklam

måndag, 29 september, 2014 av Camilla Thulin

Mittemot den urusla Södertörns Högskolas reklam tronar den abslout mest genialiska reklamen. Stockholm Vatten – kommunen – har förvånansvärt anlitat en byrå som tänkt till, vi slipper ungdomar av diverse politiskt korrekta ursprung i diverse situationer. Föremålen på kampanjen är individerna som först drabbas, nämligen de som lever i och kring vattnet, fiskar, kräldjur och fåglar, självklart vissa däggdjur, som fångar fisk, fågel och kräldjur. All skit som går ut i vårt vatten förvandlar ju dess invånare till något annat, hanfiskar blir honfiskar eller henfiskar – inte så bra, då blir det inga nya fiskar. Det värsta är väl att alla östrogener som släpps ut utarmar det manliga beståndet och hur blir det då…….. en massa skitsura tikar som hugger ihjäl varandra till höger och vänster? Vi vet ju alla hur det blir när en skock tanter samlas, tyvärr inte ett dugg bättre än när galna gubbar ses. Med andra ord, tänk på vad du köper och sedan vad du häller ut i avloppet, det finns alltid en mängd intressanta djur som lever i vattnet, vilka far illa, sedan är det vatten på elden, katten på råttan o.s.v.

image

image

Kommentera