Inställd bokmässa

söndag, 28 september, 2014 av Karina Ericsson Wärn

Idag skulle jag ha pratat på Bokmässan i Göteborg tillsammans med granntanten Camilla. Men när jag närskådade mitt schema för modeveckan här i Paris, så kom jag till den kloka slutsatsen: kan inte vara på två ställen samtidigt. Förra gången det var bokmässa var jag faktiskt det. Flög från Paris till Köpenhamn strax före midnatt, bytte till ett litet plan till Göteborg och promenerade in på PARK mitt i natten bara för att fem minuter senare vara ute med Camilla i Göteborgsnatten fram till typ fem på morgonen. Sedan stilpratade vi inför hundratalsåhörare, höll i rodret gjorde skarpa Susanne Ljung. Sedan tog jag en taxi ut till Landvetter, flög till Köpenhamn, bytte plan till Paris, tog taxi direkt till modevisningarna. Och det där upplägget, det gör jag inte om. Särskilt inte som att prata på Bokmässan är oarvoderat. Det är liksom en ära (hur sjutton betalar jag hyran med den?). Nåja, summasumarum bokade jag av mig själv från mitt och granntantens gemensamma prat. Camilla är ju inte heller den som inte klarar av att hålla låda på egen hand….så att säga. Väldigt nöjd med mitt beslut, för nu fortsätter modeveckan här i Paris och jag är inte helt utsliten.

business-attire-1960s

Kommentera