Musse och Hedda

söndag, 21 september, 2014 av Camilla Thulin

Saker och ting blev inte så tokiga ändå. Trevliga Emilia och hennes staff Hedda väntade tålmodigt på oss i den nyinredda hundgården. Tyvärr har det mest varit ett tillhåll för stackars hemlösa missbrukare (en ytterst sorgesam historia). Nu har stan piffat lite där. Emilia är riktigt hundproffs, hon tränar och tävlar med Hedda i alla möjliga roliga hundsporter. Musse fick därför lära sig lite nya saker, vilket är toppen. Han fick t.o.m. beröm av hundproffset, vilket kändes väldigt kul. Han respondrar fint på olika kommandon. Ska hänga med Emilia och Hedda till en stor bana i Kista när jag är hemma nästa gång. Hon har också staffepromenader, vilka vi också ska gå på när vi kan. Det är kul att vara utomhus och träffa lite nya kamrater.

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera