Ska jag Rösta?

torsdag, 11 september, 2014 av Camilla Thulin

Sprang förbi Riksdagshuset, sol skyltade med förrösta. Ett perfekt tillfälle.för.mig påväg.mot Göta Lejon efter att ha köpt 10 par kängor tiill alla våra barn. Klev in, tänkte det skulle ta 3 minuter. Blev genast utkörd av säkerhetsvakten med anledning att det ej är tillåtet att ha hund i Riksdagshuset. Han tyckte att jag skulle sätta hunden utanför huset. Vet han inte vad vi bor i för stad? Inom loppet av 3 minuter hade någon snott honom, bara för att jag skulle in och rösta…..Tänk om han hade varit flott och sagt: hunden kan vara med mig i 3 minuter medan du röstar! Jag undrar just vad De Synskadades Riksförbund säger om det! Tappade genast lusten att rösta, eftersom min tid inte räcker till och att Riksdagen inte vill ha med hundar och göra. Väldigt idiotiskt. Man kan tycka att jag är barnslig, men är man egenföretagare/entrepenör har man ofta ont om tid, stålar ska in, skatter, löner och räkningar betalas blir man lätt intolerant. Vi får väl se hur jag gör.

image

image

image

image

Kommentera