Aldrig mer Samiras underkläder

måndag, 8 september, 2014 av Karina Ericsson Wärn

Titta noga på papperskorgen. I den har jag precis kastat en behå från Marie Jo inköpt hos Samiras på Götgatsbacken för 1300:-. Häromdagen gick behån sönder. Ett axelband gick av och liksom trasades sönder i änden. För första gången i mitt liv gick jag därför tillbaka med en behå. Och fick nobben. Som
trogen kund! Så dåligt. Man hävdade att jag tvättat behån i maskin. Vilket jag ALDRIG gör. Tvättar inte ens mina Wolfordstrumpor i maskin, utan vaskar alltid upp behåar och finstrumpor i handfatet. Det hela slutade med att jag ilsken och avsnoppad slängde behån i en papperskorg utanför. Samira ville inte ens slänga den i sina egna sopor. Oss Granntanter Emellan har alltid rekommenderat er att gå till Samira. Nu rekommenderar jag er att INTE gå dit. Tyvärr. Servicen fungerar uppenbarligen bara åt ena hållet, när kunden skall hiva upp plånboken.

IMG_8278.JPG

Kommentera