Intressant Passform

torsdag, 4 september, 2014 av Camilla Thulin

Ser partiledarutfråtningen på SVT, kul program med Knutsson och Hedenmo i spetsen. Flotta fru Hedenmo har riktig pondus – iklädd välsittande marin klänning med snygg urrigning, kvinnligt stolt och vass. Innan själva utfrågningen introducerade tjusiga Lisbeth Åkerman Annie Lööf (som jag pysslade lite med i början, men hon valde att sluta arbeta med mig, då ALLA hade negativa åsikter om en Nobel klänning jag gjorde. Granny Smith grön topp och rosa kjol i duchesse från Taroni, man kallade den prinsesstårta – en av de godaste och mest älskade tårtor. Jag är fortfarande stolt över klänningen, väldigt extrem och kaxig. Men man vågar ju inte sticka ut i detta land och smaken är olika, tackolov, ;D). Det som förvånade mig var att de var svart klädda och hade taskiga kavajer med extremt dålig passform, synd på två så framgångsrika, begåvade kvinnliga förebilder, man kan ju faktiskt kontakta G. Hägglund/regeringen eller M Knutsson/SVT som alltid är ytterst välskräddade i sina kostymer. Desavärre är det mycket svårt att finna en damkavaj i coolwool eller 50/50 ull/poly och en uns elastan med god passform till en vuxen kvinna med naturliga, fina former. Tyget är bättre på män, de har inte våra kurvor. Ett passande kavaj/dräktjacke material är crêpe, som man ofta kan finna i Armanis dräktjackor.

image

image

image

image

image

image

Kommentera