Ruter Dam

onsdag, 3 september, 2014 av Camilla Thulin

Igår var det dags för mitt numer årliga snack med de fantastiska Ruter Damerna under Gunilla Arhéns eminenta ledning. Hon leder en grupp vassa yrkeskvinnor med fast hand. Det är ingen idé att bråka med fru Arhén, för hon vet vart skåpet ska stå. Det är alltid lika roligt att få träffa dessa emineta kvinnor. Här uppmuntras man i att stödja varandra och bilda nätverk på samma sätt som gubbarna. Gubbar tillsätter ju varandra med ryggdunkar och annat. Svågern behöver nytt jobb eller en annan kompis kanske gjort bort sig och behöver nytt jobb. Det är dags att vi tanter agerar likadant, hehehehe…..

image

image

Snygg kvinna i Fiori, Rainforest, inköpt hos trevliga Katarina & Vänner.

image

Alla snygga Ruter Damer.

image

Ruter Dam själv, Gunilla Arhén.

image

Kommentera