Crockett and Jones

måndag, 1 september, 2014 av Camilla Thulin
Första filmningen gick av stapeln hos underbart flotta Crockett and Jones på Humlegårdsgatan i Stockholm. Det blir öppningen på programmet som handlar om läder och skovård. Vad passar då inte bättre än att befinna sig i stans lyxigaste skobutik, inte en klack eller platå så långt ögat når. Dam kollektionen är otroligt snygg, kolla in www.crockettandjones.com, tryck in dig på ladies shoes om du inte vill överraska en flott karl eller kvinna med herrkollektionen. Själv har jag beställt en extremt snygg damvariant av den skotska herrkiltskon – otroligt klassisk. Vårt program handlar ju om kvalitet och detta skomärke andas kvalitet ur alla synvinklar, klassiskt, välgjort och extremt lång hållbarhet med rätt skötsel. Kundgruppen är unga män och äldre herrar. De unga vill ej slösa och gubbarna har råd och önskar något som alltid funkar. En butik väl värd att besöka och inhandla en handgjord sko till ett överkomligt pris, med tanke på vad man får för pengarna. image image Min nya sko, har alltid velat ha en damvariant och snart kommer den! image image image image image image Damsko avdelningen. image

Kommentera