Banbrytande Mode i teve

söndag, 31 augusti, 2014 av Karina Ericsson Wärn

Mums. Har fått en massa trevliga saker att smörja in min torra hud med. Weleda är mitt favoritvarumärke sedan snart trettio år, vad gäller mjukgörande och rengörande hudvård. Jag känner stor sympati med Weledas hållning vad gäller ekologiska och biodynamiska ingredienser. Om Weleda har jag skrivit mängder av spaltmetrar, bland annat i min bok Vardagslyx som man kan låna på biblioteket och som är fantastiskt fint formgiven av Lotta Kühlhorn. Hela boken var ett samarbetsprojekt Lotta och mig emellan, ett väldigt roligt sätt att göra bok på!

Decubal har sedan 1974 satsat på att hjälpa riktiga torrisar. Och i deras sortiment finns massor av bra produkter, till exempel en som hjälper att råda bot på kliande hårbotten. Själv har jag nu Decubel på nattduksbordet, till att smörja fötter och armbågar med till natten. Weleda startar jag dagen med. Först duschkrämen i…ja, duschen. Sedan kroppsolja till …ja, kroppen, I ansiktet använder jag Weledas ögonkräm och dagkräm baserat på ”grenade” (vad heter det på svenska…shoppar alltid i Paris..pomegranate?…).

Vill ni se hur en torris tar sig ut i teverutan kan ni trycka på den imorgon. Klockan 19.00 (och 24.00 samt 09.00 dagen därpå) sänds en Bok och en författare i Kunskapskanalen. Kerstin Brunnberg samtalar med mig om min bok Banbrytande Mode. Som du köper här.

Kerstin Brunnberg är för övrigt en fantastisk person. Klok och intelligent som få. Hökblick och vässad som bara den, samtidigt som hon är sympatisk och snygg på ett fransyskt sätt som man kan avundas. Alltid klädd i det yppersta av kvalitet. Och nu 72-år ung nybliven räddaren i nöden som tillförordnad överkucku på Arkdes (har du ingen aning…googla). Kerstin Brunnberg har hunnit med en hel del, varit vd för Sveriges Radio, bland annat. Med betoning på bland annat. En ren ynnest att bli intervjuad av denna kvinna.Bilden på Kerstin Brunnberg, är en pressbild tagen av Stefan Tell på uppdrag av Statens Kulturråd där man hittar Kerstin som ordförande.

20140831-120052.jpg

20140831-120129.jpg

20140831-120133.jpg
Kerstin-Brunnberg-Kulturradet-Filmhuset

Kommentera