Jubileumsmiddag

söndag, 31 augusti, 2014 av Camilla Thulin

Igår var det min första hellediga dag på 5 veckor. Dagen ägnades åt absolut ingenting. Kvällen däremot toppade det mesta. Vi var inviterade av vår goda vän, en av landets skickligaste konstnärer Johan Falkman till det privatägda slottet Toppeladugård, utanför Genarp. Värdparet Louise och Claes Wersäll ställde till med jubileumsmiddag. En elegant tillställning med middagstält ute i parken, nästan som i en film. Efter en mycket god middag med fina viner fortsatte festen in i slottet med dans till en underbar kvintett,
som spelade gamla örhängen. Ett roligt avbrott efter många långa dagar med filmeri och musikal. Imorgon fortsätter jag vidare med UR/SVT och Evita, vi har första kostym och mask i veckan.

image

image

image

Johan Falkman och värden hr Wersäll.

image

Vackra Mariana Klingspor.

image

image

image

image

Kommentera