Systrar och Bröder

fredag, 29 augusti, 2014 av Camilla Thulin

Idag är det premiär på Dr Zjivago. Det är mycket som ska fixas innan kvällen. Som vanligt upp i ottan, efter sen afton i goda vänners lag. Har beställt Budapest tårtor från det söta bageriet Systrar och Bröder. Dessa goda bakverk är dessutom glutenfria! Innan dess har logistiken inför aftonen ordnats. Hela ateljén, 7 personer sitter på tåget ner till Malmö. Vi ska ha musikalkonferens på operans areljéer och se föreställningen ihop.
Innan föreställning är det några glas hemma hos oss. Då kommer också några sköna vänner från Malmö och givetvis den andra granntanten. Mycket fix till det med cava och annat. Bar nog runt 30 liter vin igår. Nu ska jag förbereda mig för dagens filmeri med UR/SVT. Det vi gör här handlar om hantverk och sömnad.

image

image

Kommentera