Karlar med Stil

söndag, 24 augusti, 2014 av Camilla Thulin
Dagens filmagenda var en visning av våra syende herrars fantastiska garderober. Jag är ju släkt med dem, tycker om att klä mig i riktigt gamla plagg av högsta kvalitet. Min klänning för dagen är från sent 30-tal. Jag har haft den länge. Ni kan se den i morgonens blogginlägg. Empir herrarna Adam och Petri visade två egenhändigt sydda dräkter, väldigt fina och personliga. Flotta Severin har faibless för grilljanne stilen. Han blandar och ger, vissa plagg är egentillverkade och då ofta för hand. Tjusiga Stefan har säkerligen ett 50-tal kostymer hemma i garderoben. Hans stil är helt oklanderligt elegant. Det har varit ett sant nöje att träffa dessa intelligenta och roliga herrar, jag hoppas verkligen inte att det är den sista. image Adam i sin fina pellerinrock, givetvis handsydd. image image image Petri i sin egenhändigt handsydda Empirkostym. Västen är ett fynd från Myrorna. En damväst från 90-talet, som blev en flott herrväst i empirstil. image Här har en flott 50-tals frackjack blivit en empirfrack. Övriga plagg är handsydda av Petri. image Tjusiga Severin, med en diskret grilljanne look. image image image En handsydd konolial kostym med yterst ovanliga gamla höga kängor. image Fantastiska Stefan i en av sina ytterst smakfulla 30-tals kostymer, stylad efter den egna smaken. image image Engelsk skräddarsydd kostym från 1939, tyget är helt fantastiskt, vävda romber. image image image image

Kommentera