Dagens Look

torsdag, 21 augusti, 2014 av Camilla Thulin

Vida kjolar verkar inte vara något för den svenska kvinnan. De flesta inbillar sig att man ser tjock ut. Att mage, höfter och rumpa blir jättestora. I min värld är det precis tvärtom. Alla kvinnor med kurvor, midja, lite mage, höfter och en rejäl röv klär verkligen i kjolar med midja och stor kjol. Plötsligt trollar du bort det du förfasar dig över och iställer markerar midjan – väldigt snyggt och kvinnligt. Då kan den raka penkjolen och en tunika ställa till ännu större spratt, figuren blir helt oformlig om man har former. Jag har på mig min favoritkjol med fickor i sidan, resårmidja och och fodrad. Har ett gammalt flätat skärp jag köpt för 20 år sedan, har sett liknande på Humana och Beyond Retro. Blusen är från Boss, secondhand, inhandlad hos hovleverantören M-L Secondhand på Kommendörsgatan. Våga prova kjolar med midja och vidd om du har traditionella kurvor. Sluta tro att du är tjock, bara för att du har midja, höfter och en rejäl röv!

image

Kommentera