Modecenter

söndag, 17 augusti, 2014 av Camilla Thulin

Igår bar det av till Modecenter i Järla, för att tala med tanter, alltid lika trevligt. Det har varit fullrulle inne hos Kat Agenturer, som säljer vår kollektion, många nya och gamla kunder, runt Sverige och Norge har trillat i under veckan och lagt fina ordrar. Vi är mycket glada och tacksamma för det. I semniare publiken satt en mängd snygga herrar och damer i alla åldrar. Det är alltid kul att ha ett litet spontanseminarie, för det kommer roliga frågor och kul snack under tiden. Devisen att alla får vara med fungerar alldeles utmärkt i dessa sammanhang. Tack Caroline på Modecenter för ett litet trevligt arrangemang.

image

Jag i en Annie med paradis fåglar, föe nästa sommar.

image

image

Caroline och vår prod.ass. Sofia.

image

Pavel, Linnea och Anna-Kari Kat från Kat Agenturer och Sofia.

image

image

image

Hos Kat Agenturer.

image

image

image

Musse trvis alltid bäst då han får vara med.

Kommentera