Sminktips

torsdag, 14 augusti, 2014 av Camilla Thulin

Som resande försvinner saker på vägen. Väldigt tröttsamt, men så är det. Mina två bästa underklänningar är putsveck, likaså några bra sminkborstar. Igår behövde jag dessa artiklar inför fotograferingen. Tog mig till Lindex i Malmö och botaniserade. Köpte mina försvunna underklänningar där. En modell som var suverän, en helt vanlig underklänning som gjorde vad den skulle, lät klänningen falla snyggt på kroppen och att inte kjolen ramlar in mellan benen. Denna typ är så svår att få tag i. Numer saluförs mest shapeunderklänningar, vilka är superkass om man inte är en staty. Efter några minuter sitter kjolen i midja och shapeffekten har uteblivit. Hittade en hyfsad enkel variant, kanske något kort, men ok. Fann även två små fina sminkborstar för 50 respektive 60 kronor och de fungerar, ett mycket bra billigt alternativ, som kan rekommenderas. Fick även Diors nya mascara av Stödan. En suverän nyhet, mina fransar klibbar ej ihop sig, svindyr, men suverän. Den heter Dior Addict, IT FLASH.

image

image

Kommentera