Första kostym och mask på Dr Zjivago

tisdag, 12 augusti, 2014 av Camilla Thulin

Imorse bar det av till Malmö i ottan. Denna vecka ägnas helt åt repetitioner med mask och kostym. Då ser jag och mina kära kollegor vad vi gjort och vad vi ska räta ut. För att vara ett helt nytt verk för oss här i Sverige, tyckte jag att det vi gjort fungerade över lag väldigt bra. Självklart är det en hel del små korrigeringar här och där, men förvånansvärt få. Ett första genomdrag med kostym och mask är alltid rörigt. Det är första gången kostymservice och mask får sätta tänderna i föreställningen rent konkret. Alla har gjort ett topp jobb. Imorgon blir det lite olika möten på teatern och en fotosession för UR/SVT på sen eftermiddag med flotta fotografen Charlotte Strömwall och gala tanten Stödan.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera