Mitridate på Drottningholms Slottsteater

måndag, 4 augusti, 2014 av Camilla Thulin

Igår var vi på flott premiär,  Mitridate, Re Di Ponto av Mozart. Ett besök på Drottningholms Slottsteater tillhör allmänbildning. Ett fantastiskt ställe, som bjuder på hantverk och konst av högsta kvalitet. Fin kultur r den är som bäst. Vi såg en underbar föreställning med fantastiska sångare och musiker. Jag kan bara klaga på en sak, varför måste man klä ut orkester kvinnor i stora fula illasittande herrskjortor? Istället för tvärtom. Givetvis för att det anses bättre och finare att vara man.

image

image

image

image

Johan och teaterchefen Sofi Lerström.

image

image

Lars Löfgren och Rosy Falkman.

image

Johan och flotta Loa.

image

Kungaparets platser, tomma som alltid. Jag hade gärna suttit bekvämt där.

image

image

Kommentera