Kaos hos Taxi Stockholm och Arlanda Express

söndag, 27 juli, 2014 av Camilla Thulin

Efter det värsta skyfallet och åskvädret i mannaminne, förbeställde vi en Taxi Stockholm till Arlanda. Vi beställde, så att vi skulle ha 55 minuter på oss ut till flygplatsen. Det kom ingen taxi, ingen kunde svara på vart taxin var och ingen ny taxi kunde beställas. Då blev det att hasta ner i T-banan efter att ha förlorat 20 minuter. Vårt plan går 15.20. Nu är även Arlanda Express sen, så jag tror inte vi hinner. Suck!  Jag undrar vem som ersätter våra biljetter, eftersom vi varit ute i god tid. Har vi tur, så är der även kaos på Arlanda och förseningar,  så att vi hinner. Märkligt att vi är så dåligt förberedda på underliga väder, är det inte snöstorm och iskaos är det värmechock eller översvämning.

image

Kommentera