Bästa cremen

onsdag, 23 juli, 2014 av Karina Ericsson Wärn

Svängde in på apoteket i hörnet av Rue de Four och Rue Bonaparte idag för att bunkra upp lite. Eller svängde och svängde … snarare boxade mig in. På detta apotek är det nämligen knökfullt med kunder från hela världen, samt extremt trångt mellan hyllorna. Och runt 47 grader. Av någon anledning är detta apotek hälften så dyrt på allt vad flotta cremer och skönhetspreparat heter. Kom ut med vad jag ville ha. Weleda till ansiktet dag och natt, samt till ögonen. Har använt Weleda i snart trettio år, och avviker inte från märken som fungerar, samt är sunda. Börjar det låta som reklam? I wish (för pengarnas skull alltså). Nej, detta är bara en upplysning om ett märke som är bra, för mig. Annars skissar jag på ritningen till min utställning Asylum samt läser på pm arkitektur då jag imorgon skall intervjua två franska arkitektstjärnor. Har också shoppat loss på en fransk deckare … men när skall jag hinna läsa den?

20140723-173520.jpg

Kommentera