Undvik All Inclusive

tisdag, 22 juli, 2014 av Camilla Thulin

Nu härjar de igen, magepidemier på alla dessa vidriga All Inclusive anläggningarna, som ödelägger alla små fina ställen där hygienen är på topp. Man blir grundlurad på dessa förvarings ställen, som presenteras med vackra bilder, själva idéen är en kamouflerad turistfabrik. Det skyfflas fram och tillbaka. Som gäst är man mer eller mindre hänvisad till hotellets mat, eftersom man betalt för den. Stora flotta bufféer i värmen har aldrig varit en hit. En massa människor med olika bakteriefloror berör maten på alla möjliga vis. Det är klart att magsjukor sprids, som en farsot. Man delar samma toaletter, det pinkas runt i polerna, ja, listan kan bli lång på alla dåligheter. Och i slutändan ska man inte glömma bort, någon ska tjäna en slant på det relativt låga priset det kostar att åka på en All Inclusive resa till ett 4 stjärnigt? pang, som reas ut till 5500 kr. Det är klart att någon får ta stryk, givetvis gästen. Tänk vad det kostar att driva en anläggning av detta slag. I Turkiet är det inte alls så billigt, vissa priser är samma som hemma i Sverige. Mitt tips är att istället hyra en lägenhet eller hus, köpa billiga flygbiljetter och resa på en egen semester. Då slipper alla att bli magsjuka, soundpollution och semestern blir mer innehållsrik,  kanske inte lika billig, men nästan. Nätet har alla möjliga roliga sajter med semesterhem att hyra över hela världen.

image

image

image

Kommentera