Abrahamovich Yacht

tisdag, 22 juli, 2014 av Camilla Thulin

Vårt samhälle Yalikavak har Europas lyxigaste marina, det resulterar i att i den ryska oligarken, miljardären/biljadären, vad vet jag, Roman Abramovichs mega yacht tronar i viken. Den heter Luna och är 377 ft – 115 meter, världens största expeditions yacht, d.v.s. att den kan gå över atlanter och oceaner,  klara oväder och sjönöd ialla möjliga former, utan att talla på den extrema lyxen. Väldigt intressant, för han äger redan världens största privat yacht Eclipse. Hur har människan tid med dessa mega båtar, säkert slott, våningar, villor, barn, x-fruar, nya fruar, bizz, flygplan, helikoptrar och andra överdådiga ting. Tänk så mycket bra man skulle kunna göra för alla dessa pengar. Förvisso är jag helt övertygad om att en heldel lyxhantverkare fått arbeta och fått rikligt betalt. Jag blir helt förundrad över allt överflöd, visst är det härligt med lite lyx, men när det svämmar över är det oanständigt. Jag hoppas verkligen att hr Abramovich är filantropiskt lagd och gösslar med sina kronor och ören där de bättre behövs.

image

image

image

image

image

Kommentera