Tvättar, torkar och putsar

måndag, 21 juli, 2014 av Karina Ericsson Wärn

En dag i veckan är det den stora fixardagen för mig och maken. Tvätten snurrar i maskinerna på tvättomaten,dammsugaren åker omkring, dammvippan dansar fram och våtrummen skuras ända in i hörnen. Under eftermiddagen skall också banken besökas, hyran för kontoret har höjts. Tyvärr går ärendet inte att ordna över nätet, utan summan måste justeras manuellt på bankkontoret. Och naturligtvis inte på det närmaste BNP-kontoret vid Luxembourgträdgården, utan på ett vid Boulevard Saint-Germain (absolut inte långt bort….men ändå). Bävar för detta sista lilla projekt då banken förra gången lyckades med att annullera den automatiska betalningen av hyran överhuvudtaget….istället för att justera summan. Och det är inte det enda misstaget vårt snurriga bankkontor har gjort. Slutar alltid med total cirkus. När alla ärenden är avklarade skall jag ta itu med de resterande korta texterna som skall vara med på utställningen ASYLUM på Kulturhuset Stadsteatern.

20140721-092656.jpg

20140721-092726.jpg

Kommentera