Turkisk Vardagslook

fredag, 11 juli, 2014 av Camilla Thulin

I sommar har jag bara tre lägen i min kostymering. Dagtid då det gås till markand, supermarket eller någon annan inrättning har jag mina gamla Gina shorts, två stycken att varva med. Till dem vår egna tunika Nassau i gult och orange och min stora indiska väska. I axelväskan får jag plats med allt från bok, telefoner, glasögon, xtrakasse, pengar, handkräm och några våtservetter. Denna utstyrsel tvättas av och till. Kvällstid, om vi ska åka och dinera någonstans är det antingen en kaftan från Simrane/Paris eller en ärmlös Jane klänning från mig själv. På bryggan är det två bikinis från Lindex, jag varvar med. Egentligen behöver min medelhavspackning ensdast bestå av 2 underkläds set, 2 bikini, 2 kaftaner + sjal, 2 Jane klänningar, 2 shorts, 2 tunikor, ett par flipflopp och en snyggare sandalett. Allt detta skulle jag kunna pressa ner fint i en kabinväska. Har ju inget behov av förändring i min kostymering, skönt att ha samma plagg. Därför gör vi samma modeller i våra klänningar och toppar, fast med nya tyger varje säsong, så att man kan fortsätta köpa sitt favvo plagg, men i en ny tappning.

image

Kommentera