Vad gick fel?

söndag, 6 juli, 2014 av Camilla Thulin

Utmed Yalis fina strandpromenad ligger ett litet f.d. boutiquehotell. Numer är det en blivande modern ruin med de vackraste bouganvillea man kan skåda. Vi är många som undrar vad som hände med ett av de bästa lägena i byn, 5 minuters slö promenad in till byn, tyst, strand, ja helt enkelt allt. Självklart finns det en historia bakom denna tragedi, förmodligen en djup ovänskap och ingen vill sälja. Ägarna tycker kanske att det är bättre att det bara får stå. Varenda person jag känner som varit i byn många gånger har fantasier om detta lilla hotell, vi alla drömmer ju någonstans att öppna den perfekta hotellpärlan. Jag är mest nyfiken på vem som hinner först och vem som har råd att köpa denna juvel, förmodligen för ett överpris. Utöver inköpet och alla problem som kommer med det, ska plånboken även orka med en totalrenovering, möbelimang, personal och marknadsföring, säkert en affär på över 50 miljoner sek, om man väljer den modesta vägen. Eller kanske det kan bli en fotostudio, somliga tycker ju att det är ”fräckt” att plåta couture plagg i nedslitna miljöer. Den som lever får se. Det enda jag vet är att det kommer inte vara vi som blir stolta ägare….hehehehe.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera