Marknadsdag

torsdag, 3 juli, 2014 av Camilla Thulin

Idag är det marknad i Yalikavak, den trevligaste på hela Bodrumhalvön. Jag tycker också att Gündogans lilla marknad är väldigt fin. Marknaden vandrar runt i Bodrum och finns på olika orter varje dag, som Bodrum, Türgutreis och Ortakent. Här kan man köpa det mesta. Marknaden är indelad i mer eller mindre två avdelningar, en för mat och resten för husgeråd, hemtextilier, kläder, porslin, verktyg, koppar, mattor, skor, pynt och en massa andra roliga saker. Jag måste alltid ha en shoppinglista med mig, annars blir det inget köpt. Det är så mycket och allt ser så fräsch och snyggt ut att man tappar styrfarten. Idag inhandlade jag jordgubbar, körsbär, tomater, syltad ingefära, synålar och en present till den andra granntantanten Karina.
image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera