Kvällens Outfit

onsdag, 2 juli, 2014 av Camilla Thulin

Ikväll ska vi på tantmiddag. Träffa Kerstin och hennes väninnor. Har på mif min egna favorit, Jane – jeansprick. Eftersom det är ett prov och den är sydd till mig har den helt rätt längd, precis under knät. Jag visar gärna knäna i shorts på semestern här i Turkiet, om någon undrar. Jag förstår om man undrar, både jag och den andra granntanten bannlyser shorts i stan, gärna på landet, när man sportar eller jobbar med något väldigt fysiskt på sommaren. Vi är ju inga vänner till kjollängder ovanför knät heller, det skulle möjligen vara kortkort à la Mary Quant. Tror jag ska ha det då jag år 80, om jag har glädjen att få vara kvar på jorden. Men då blir det med tjocka svarta strumpbyxor och sköna gympaskor – cirkeln blir sluten.

image

Kommentera