BH Rea

torsdag, 26 juni, 2014 av Camilla Thulin

Ett litet BH-tips i dessa reatider. Passa på att fynda några roliga, annorlunda BH på kedjornas reor. Kanske någon med glitter, en kul färg eller ett mönster. Kanske du inte hittar din rätta storlek, men det är inga problem. Gör som jag sy in bh:n under armarna, precis som på bilderna.
Detta gäller dock endast om du hittar en större rygg. Du måste omvandla storlekarna. Om det kan du läsa mer om i Stil med Thulin, eller Gör om Mig. Ett väldigt enkelt ingrepp, du behöver bara nål, tråd – gärna knapphålstråd, annars dubbel tråd – sax och knappnålar och givetvis ett tålamod om du ej är van. Själv förvandlar jag alltid 80C till 70E, samma kupstorlek, men 80 ryggen är för stor, så jag mi skar den c:a 6 cm i omkrets och det brukar funka utmärkt. Ett pyssel under lata sommardagar.

image

image

image

Kommentera