SVT som Reklampelare

måndag, 16 juni, 2014 av Camilla Thulin
Jag är en förespråkare av publicservice, är ett stort fan av SVT:s och SR:s seriositet. Fast ibland blir den helt galen. SVT har ju märkes fobi i rutan. Så fort någon har en krokodil, logga eller annat, så kommer den stora rullen svaft Tesa tejp fram, så även i afton. Två ungdomar satt i rutan med två MAC datorer, äpplet hade dolts av svart tesa. Det är det första man tänker på – varför ha MAC datorer, som är i silver, då man kan ha Samsung som är svart, då syns inte den svarta Tesan så tydligt. Är så nyfiken på vem som tänkt till och hur man kom fram till alla dessa B-lösningar. Kanske är det någon, som tycker att det är lika uselt som jag och bara jävlas. Det ser verkligen amatörmässigt ut. Fattar inte hur ett så proffsig TV bolag kan lösa reklamproblemen så uselt. image image image

Kommentera